Ik ben gestart bij HAL22 samen met mijn vrienden en toen in 2023 Bar Basta haar deuren opende ben ik daar gaan werken. Sinds kort ben ik shiftleader en dit bevalt mij erg goed. Ik vind het bij Bar Basta zo gezellig omdat het een klein en fijn team is.
Ik werk sinds de opening van Bar Basta bij de UHG waar ik in de bediening stond. Met de opening van Club Claar sta ik nu vooral achter de bar waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Het leukste van mijn werk is het werken met een hechte groep en de gezelligheid van de gasten in de stad. Omdat ik in de stad werk is het ook leuk dat er na werk heel veel mogelijkheden zijn om leuke dingen te doen met je vrienden/collega’s.
Ik werk als assistent-floormanager bij HAL22! Tijdens de verbouwing van HAL22 heb ik eerst de basis van het horecavak geleerd bij Dengh. Toen HAL22 in april 2022 open ging, ging ik daar aan de slag met mijn horeca en sportkennis! Het leukste aan mijn werk vind ik de positieve energie die ik krijg van gasten die met een lach HAL22 zie verlaten.
Sinds 2015 ben ik werkzaam bij UHG, waar ik begon bij Dengh in de bediening. Het voelde nooit als werk, meer als samenzijn met vrienden (en uiteraard een beetje werken). Tijdens mijn studie aan de Hotelschool in Breda bleef ik elk weekend terugkomen voor Dengh! Na mijn afstuderen ben ik begonnen met HR-werk op het hoofdkantoor en inmiddels ben ik nu locatiemanager bij HAL22. De mix van backoffice en operatie, het hechte team en de sportieve vibe maken HAL22 mijn tweede thuis.
Sinds de zomer van 2021 werk ik bij UHG, en in die tijd heb ik de organisatie echt zien groeien. Ik ben bij Dengh gestart, werk nu bij Club Claar en heb in de tussentijd ook bij De Blend en Bar Basta gewerkt. Die constante ontwikkeling brengt steeds nieuwe mogelijkheden voor mij met zich mee, wat mijn werk boeiend en afwisselend houdt. Bovendien voel ik me hier gezien, gehoord en gerespecteerd. Elke dag werk ik met plezier samen met mijn collega’s—een combinatie die ik niet bij elke werkgever zomaar zou vinden.
Na acht jaar ervaring als bedrijfsleider in de horecabranche heb ik de overstap gemaakt naar de sales- en eventsector en ben ik aan de slag gegaan als eventmanager bij Utrechtse Horeca Groep, locatie HAL22. Mijn passie voor gastvrijheid en het helpen van anderen is daarbij onveranderd gebleven!
Inmiddels werk ik ruim een jaar in deze functie en ondersteun ik met veel plezier bedrijven en particulieren bij het organiseren van evenementen bij HAL22. Denk hierbij aan grote bedrijfsevenementen waarbij HAL22 exclusief wordt afgehuurd, maar ook aan gezellige familiedagen met diverse activiteiten of kleinere zakelijke events, gevolgd door een borrel en diner.
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier en trots bij ons werken. Binnen de verschillende locaties bestaat altijd de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
Werken bij Utrechtse Horeca Groep betekent meer dan alleen een baan. Of je nu wilt groeien in de keuken, schitteren in de bediening of leidinggeven aan een team, bij ons vind je de plek waar jij je thuis voelt. Met onze unieke locaties en gastvrije cultuur maak jij elke dag het verschil.